Arrangementen

Soorten evenementen waarvoor we geboekt kunnen worden:

 • Verjaardag feesten / Thema feesten:

  U huurt een gedeelte of de hele ruimte af en wij richten het feest in naar uw wensen. Tevens kunnen wij zorg dragen voor artiesten, danseressen, beveiliging en de Rouge sfeer.

 • Burlesque Show, Welcome to Burlesque:

  Rouge brengt een verrassende sexy burlesque show “Welcome to Burlesque” geproduceerd Elles de Graaf en Louisa Verwoert. De Rouge Girls brengen samen met onze huiszanger een schitterende 2 uur durende burlesque show. De show, “Welcome to Burlesque” wordt uitgevoerd in een intieme club met maar liefst 80 stoelen. Een perfecte locatie om de optredens van heel dichtbij te beleven maar ook een omgeving die zorgt voor veel close-up en de persoonlijke interactie met de dansers, die opgaan in de menigte. De show is gevuld met muziek die een beroep doen op ieders smaak, door de verscheidenheid aan stijlen kan elke danser haar unieke talenten uiten. De show is een mix van sexy en spectaculaire choreografieën, hilarische burlesque acts en de meest intrigerende old school burlesque dans. Om het publiek een kans te geven om af te koelen tussen de swingende nummers, zal onze Schotse zanger Ewan Mack u versteld doen staan met zijn unieke stem. De show houdt je aandacht vast vanaf de eerste minuut tot aan het einde en is een absolute ‘must see’! Na afloop van de show is er een afterparty tot 04.00 uur, waar Carlos Velar en dansers zullen swingen op beats van toen en nu. Rouge is geen strip club is maar een Burlesque club, de show is zeer geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 21 jaar. Rouge biedt u een complete avond uit in een stijlvolle omgeving. Kaart € 17,50 Clubnight € 5,00 voor gasten die na “Welcome to Burlesque” binnenkomen.

 • Burlesque workshops:

  Op vrijdag en zaterdag bestaat de mogelijkheid voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 25 personen om een Burlesque workshop te volgen door een van onze professionele danseressen. Kosten voor de workshop euro 29,50 per persoon tot 10 personen, daarboven euro 22,50 per persoon. In de prijs is inbegrepen 1 drankje naar keuze per persoon. Lessen worden gegeven in het Rouge Theater. De Volgende Workshops kunt u bij ons volgen:

  Burlesque 
  Paaldans workshop
  Paaldans/Burlesque combinatie workshop.
  High heel workshop
  Chairdance (wel stoelen zonder leuning nodig !)  Lapdance workshop
  Striptease workshop
  Combinatie Chairdance& Striptease workshop
  GoGo dance workshop
  Sensual dance workshop  
  50 tinten grijs dans-workshop
  Disco workshop
  Salsa solo workshop (voor groepen vrouwen)
  Showgirl workshop

 

 • Burlesque lessen:

  Worden gegeven voor dames die het burlesque dansen wat beter onder de knie willen krijgen. Deze workshops hebben betrekking op de geschiedenis van het burlesque en interactieve lessen over beweging, kostuums, karaktervorming en het stimuleren van vertrouwen. De workshops duren 7 weken en worden gegeven op beginners -en professioneel niveau. Op vrijdag hebben de deelnemers de mogelijkheid om hun act te laten zien op het podium voor een echt live-publiek. Als u geïnteresseerd bent om ons te boeken dan kunt u ons e-mailen.

 • Vrijgezellen feest:

  Een onvergetelijk vrijgezellenfeest vier je in Rouge Eindhoven. Verras de bruid en haar vrienden op een echte Burlesque workshop in het Rouge theater waar je de kneepjes leert van het burlesque dansen uit de jaren 20. Dit alles onder leiding van 1 van onze professionele daynseressen. Deze 2 uur durende workshop leert je te bewegen als Dita von Teese, maar er wordt vooral veel gelachen. Als verrassing kan de bruid indien men hier voor kiest een gast optreden verzorgen tijdens de burlesque show in de avond.

Kosten zijn:

 • € 29,50 p.p. voor de workshop incl. 1 welkomstdrankje naar keuze
 • € 12,50 p.p. ipv € 17,50 voor de 2 uur durende burlesqueshow incl. 1 drankje.

Als bezoeker van de show is er tevens inbegrepen:

 • - Gratis garderobe
 • - Tafel tijdens de aansluitende Clubnight

Kortom, een onvergetelijke avond in de sfeer van het Frankrijk uit de jaren 20.